[TITLE]


Головна » 2016 » Січень » 22 » Поздоровлення з Днем Соборності України!
12:57:26
Поздоровлення з Днем Соборності України!
    Сьогодні ми відзначаємо річницю важливої історичної події в житті нашого народу – проголошення Акта об’єднання Української Народної Республіки із Західноукраїнською Народною Республікою.
    22 січня 1919 року Схід і Захід України подали один одному руку, щоб заявити про здійснення віковічної мрії нашого народу – жити у власній соборній державі. Це був надзвичайно важливий момент української історії. Єднання українських земель, створення власної держави для українців стало реальністю.
    Соборність і свобода – цінності, які впроваджує в життя наш народ протягом усієї своєї історії. Ще з часів Київської Русі вони складали основу української національної ідеї. Це надійний фундамент, на якому будуються міць і велич нашого народу.
   У своєму розвитку Україна пройшла важливі історичні віхи: від прагнення до здобуття національної незалежності до утвердження суверенної держави. Головними завданнями сьогодні є забезпечення взаємоповаги в українському суспільстві та вихід на новий рівень суспільного розвитку. Ми маємо відчувати нашу спільну відповідальність перед нащадками за збереження і зміцнення вільної та єдиної України.
    Колектив Криворізького міського управління юстиції бажає всім відчуття єдності, братерства, прагнення свободи та незборимої віри в щасливе майбутнє нашої країни!

Переглядів: 390 | Додав: Юстиція