[TITLE]


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 39 40 41

До уваги адвокатів!

Оголошено другий конкурс адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Заяви для проходження конкурсу приймаються Головним управлінням юстиції у Дніпропетровській області, а також всіма районними, міськрайонними та міськими управліннями юстиції області до 19 листопада 2012 року.

З повним текстом оголошення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Головного управління юстиції у Дніпропетровській області (http://obljust.dp.ua).

З метою отримання додаткової необхідної інформації Ви можете звертатися до Головного управління юстиції у Дніпропетровській області за тел.: (056) 371-15-90, контактна особа: Мамедова Анна Павлівна.

Комментарии (0)    

Вітаємо з Днем Юриста!

Шановні юристи!

Від імені Криворізького міського управління юстиції та мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди свята - Дня юриста України!

Нехай натхнення та успіх стануть Вашими постійними супутниками, а Ваш професіоналізм та досвід допомагають у боротьбі за добро та справедливість.

Нових Вам звершень, успіхів у Вашій відповідальній діяльності в ім`я служіння українському народові.

З повагою,

начальник Криворізького міського

управління юстиції                                                            І.В. Стельмах



Комментарии (0)    

До уваги відвідувачів сайту!

Криворізьке міське управління юстиції Дніпропетровської області повідомляє про наступне: з метою належної реалізації Закону України «Про безоплатну правову допомогу», відповідно до Плану утворення системи установ, уповноважених законом на надання безоплатної вторинної правової допомоги на ІІ півріччя 2012 року затвердженого Міністром юстиції України Лавриновичем О.В. 06 липня 2012 року, а також в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії з питань безоплатної вторинної правової допомоги 14 вересня 2012 буде проведено виїзний круглий стіл з питань розбудови системи безоплатної правової допомоги на базі Криворізького міського управління юстиції за участю заступника директора Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги та керівництва Головного управління юстиції у Дніпропетровській області.

Звертаємо Вашу увагу, що на порядок денний засідання винесене питання: «Взаємодія правоохоронних органів та центрів з надання безоплатної вторинної допомоги відповідно до положень нового Кримінального процесуального кодексу України».

Запрошуємо Вас прийняти участь у засіданні круглого столу, яке відбудеться о 10.00 в приміщенні ДВНЗ «Криворізький національний університет» (конференц-зал) за адресою: м.Кривий Ріг, вул.ХХІІ П/З’їзду, 11.

Комментарии (0)    

До уваги відвідувачів сайту!

В меню сайту створено новий розділ ВАКАНСІЇ. В даному розділі буде відображатися інформація про вакансії:

- Криворізького міського управління юстиції;

- відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції;

- відділів державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції;

- відділів державної виконавчої служби Криворізького міського управління юстиції.


Комментарии (0)    

1-7 8-14 ... 267-273 274-280 281-284