[TITLE]


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 38 39 40 41 »

До відома громадян!

Криворізьке міське управління юстиції для інформування населення м. Кривого Рогу повідомляє, що 22.02.2013 року з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв. за номером 71-55-74 начальник Дзержинського відідлу державної виконавчої служби Криворізького міського управління юстиції Давиденко Лариса Миколаївна буде проводити "гарячу лінію"  з надання розяснень порядку виконання рішень судів (посадових осіб). 

Комментарии (0)    

До уваги громадських організацій!

До уваги громадських організацій легалізованих шляхом повідомлення про заснування до 01 січня 2013 року. З метою виконання пункту 13 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про громадські об’єднання» громадським організаціям, легалізованих шляхом повідомлення про заснування до 01 січня 2013 року необхідно подати до 01 липня 2013 року до реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції відомості про особу (осіб), уповноважену представляти громадське об’єднання, із зазначенням номеру телефону та інших засобів зв’язку, до яких додається письмова згода цієї особи.

Комментарии (0)    

До уваги адвокатів!

На виконання наказу Міністерства юстиції України від 31.01.2013 № 190/5 «Про проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги», Криворізьке міське управління юстиції повідомляє про проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, у Дніпропетровській області.
ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Комментарии (0)    

До відома громадян!

Криворізьке міське управління юстиції для інформування населення м. Кривого Рогу повідомляє, що 11.02.2013 року з 10 год. 00 хв. по 12 год. 00 хв. начальник Криворізького міського управління юстиції Стельмах Іван Васильович буде проводити "гарячу лінію" з питання надання роз`яснень чинного законодавства.

Комментарии (0)    

Набув чинності Закон України "Про адміністративні послуги"

Адміністративна послуга (АП) - результат здійснення владних повноважень суб’єктом надання адміністративних послуг за заявою фізичної або юридичної особи, спрямований на набуття, зміну чи припинення прав та/або обов’язків такої особи відповідно до закону. Суб’єкт звернення за АП є фізична особа, юридична особа, яка звертається за отриманням адміністративних послуг; суб’єкт надання адміністративної послуги - орган виконавчої влади, інший державний орган, орган влади Автономної Республіки Крим, орган місцевого самоврядування, їх посадові особи, уповноважені відповідно до закону надавати адміністративні послуги. Сфера дії надання АП є суспільні відносини, пов’язані з наданням адміністративних послуг. АП не поширюється на відносини щодо:

здійснення державного нагляду (контролю); метрологічного контролю і нагляду;  акредитації органів з оцінки відповідності; дізнання, досудового слідства; оперативно-розшукової діяльності; судочинства, виконавчого провадження; нотаріальних дій;  виконання покарань; доступу до публічної інформації; застосування законодавства про захист економічної конкуренції; провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею; набуття прав на конкурсних засадах; набуття прав стосовно об’єктів, обмежених у цивільному обігу. Надання адміністративних послуг здійснюється відповідно до  Закону з урахуванням особливостей, визначених законами, які регулюють суспільні відносини у відповідних сферах. Вимоги цього Закону поширюються на надання суб’єктом надання адміністративних послуг, витягів та виписок з реєстрів, свідоцтв, довідок, копій, дублікатів документів та інші передбачені законом дії, у результаті яких суб’єкту звернення, а також об’єкту, що перебуває в його власності, володінні чи користуванні, надається або підтверджується певний юридичний статус та/або факт. Якщо міжнародним договором України, згода на обов’язковість якого надана Верховною Радою України, встановлені інші правила, ніж передбачені законодавством України у сфері надання адміністративних послуг, застосовуються правила міжнародного договору. Державна політика у сфері надання адміністративних послуг базується на принципах: верховенства права, у тому числі законності та юридичної визначеності; стабільності; рівності перед законом; відкритості та прозорості; оперативності та своєчасності; доступності інформації про надання адміністративних послуг; захищеності персональних даних; раціональної мінімізації кількості документів та процедурних дій, що вимагаються для отримання адміністративних послуг; неупередженості та справедливості; доступності та зручності для суб’єктів звернень.

Закон України «Про адміністративні послуги» від 6 вересня 2012 року

№ 5203-VI

 

Комментарии (0)    

Привітання з Днем працівників державної виконавчої служби

                                                       ШАНОВНІ КОЛЕГИ !

         Вітаю Вас з нагоди професійного свята – Дня працівника державної виконавчої служби !
      Нелегку професію обрала для Вас доля, визначивши велику спільну мету – зробити суспільство кращим, забезпечуючи реалізацію державної політики у сфері виконання рішень судів та інших органів.
     Бажаю Вам високого професіоналізму, почуття відповідальності в утвердженні справедливості і законності у суспільстві, успіхів у цій нелегкій, але такій необхідній справі, міцного здоров’я, великого родинного щастя, добра та благополуччя.

Начальник Криворізького міського
управління юстиції                                                                              І.В. Стельмах

Комментарии (0)