[TITLE]


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 41 »

Привітання з Днем юриста України

Дорогі друзі!

Щиросердечно вітаємо юридичну громадськість із професійним святом – Днем юриста.

Це свято людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів.

Зі здобуттям незалежності Українською державою професія юриста стає все більш вагомою і необхідною.

Фах юриста набуває все більшого авторитету в державі.

Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.

Щиро зичимо вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашої України.

Комментарии (0)    

До уваги адвокатів!

Криворізьке міське управління юстиції повідомляє, що 20.09.2013 року в 11.00 буде проведено виїздний семінар з питань діяльності системи безоплатної вторинної правової допомоги в Україні та організації проведення четвертого конкурсу з відбору адвокатів для надання  безоплатної вторинної правової допомоги.

В засіданні прийматимуть участь представники Головного управління юстиції у Дніпропетровській області, директор Дніпропетровського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, заступник голови ради адвокатів Дніпропетровського регіону.

Виїздний семінар відбудеться в приміщенні ДВНЗ "Криворізький національний університет" за адресою: м. Кривий Ріг, вул. ХХІІ Партз`їзду, 11. Збір учасників семінару в 10.30, початок в 11.00.

Комментарии (0)    

До уваги громадян!

Криворізьке міське управління юстиції повідомляє, що 25 вересня 2013 р. о 10-00 відбудеться семінар-тренінг на тему «Порядок реєстрації громадських об’єднань, порядок повідомлення про зміни керівних органів, статуту, місцезнаходження громадського об’єднання, припинення громадського об’єднання».

Запрошуються усі бажаючі. Заявки приймаються за телефоном 409-60-95.

Про місце проведення семінару буде повідомлено додатково.

Комментарии (0)    

До уваги адвокатів!

Оголошено четвертий конкурс адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Заяви для проходження конкурсу приймаються Головним управлінням юстиції у Дніпропетровській області, а також всіма районними, міськрайонними та міськими управліннями юстиції області до 2 жовтня 2013 року.

З повним текстом оголошення можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Головного управління юстиції у Дніпропетровській області (http://www.obljust.dp.ua).

З метою отримання додаткової необхідної інформації Ви можете звертатися до Головного управління юстиції у Дніпропетровській області за тел.: (056) 371-15-90, контактна особа: Мамедова Анна Павлівна.

Комментарии (0)    

До відома громадян!

Криворізьке міське управління юстиції для інформування населення м. Кривого Рогу повідомляє, що 30.07.2013 року з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв. за номером 65-37-92 начальник реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції Лучкова Юлія Вікторівна буде проводити "гарячу лінію" з надання розяснень по забезпеченню реалізації державної політики у сферах державної реєстрації актів цивільного стану, речових прав на нерухоме майно, юридичних та фізичних осіб-підприємців, об`єднань громадян, інших громадських формувань, статутів.

Комментарии (0)    

До відома громадян!

Криворізьке міське управління юстиції для інформування населення м. Кривого Рогу повідомляє, що 17.06.2013 року з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв. за номером 21-17-99 начальник Інгулецького відідлу державної виконавчої служби Криворізького міського управління юстиції Гаращенко Тетяна Миколаївна буде проводити "гарячу лінію" з надання розяснень порядку виконання рішень судів (посадових осіб). 

Комментарии (0)    

До уваги громадян!

Криворізьке міське управління юстиції для інформування населення м. Кривого Рогу повідомляє, що 04.06.2013 року з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв. за номером 92-45-82 начальник Центрально-Міського відідлу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції Зирянова Наталія Сергіївна буде проводити "гарячу лінію" з надання розяснень з питань державної реєстрації актів цивільного стану. 

Комментарии (0)