[TITLE]


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 40 41 »

Інформуємо про проведені заходи!

    23 грудня 2015 року в місті Кривому Розі запроваджено нову послугу для отримання свідоцтв про народження дитини в КЗ «Криворізький міський клінічний пологовий будинок № 1”Дніпропетровської обласної ради" та в КЗ "Криворізька міська лікарня №7”Дніпропетровської обласної ради".
    Центрально-Міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Криворізького міського управління юстиції були вручені свідоцтва про народження батькам двох новонароджених, Мілани та Степана. В урочистому заході приймали участь: заступник начальника управління – начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Щебликіна Наталія Михайлівна, заступник начальника управління – начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Заклецька Тамара Робертівна, начальник Криворізького міського управління юстиції Стельмах Іван Васильович, начальник Центрально-Міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Криворізького міського управління юстиції Зирянова Наталія Сергіївна.
     В урочистому заході прийняли участь представники засобів масової інформації: ТРК "Рудана", "Перший міський", газети "Червоний гірник".

Комментарии (0)    

Інформуємо!

Розділ сайту "ВАКАНСІЇ" оновлений актуальною інформацією про вакансії у підпорядкованих відділах Криворізького міського управління юстиції станом на 18.12.2015 року.

ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ

Комментарии (0)    

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ !

       Колектив Криворізького міського управління юстиції вітає Вас з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника державної виконавчої служби!
     Нелегку професію обрала для Вас доля, визначивши велику спільну мету – зробити суспільство кращим, забезпечуючи реалізацію державної політики у сфері виконання рішень судів та інших органів.
    Бажаємо Вам високого професіоналізму, почуття відповідальності в утвердженні справедливості і законності у суспільстві, успіхів у цій нелегкій, але такій необхідній справі, міцного здоров’я, великого родинного щастя, добра та благополуччя!


Комментарии (0)    

Інформуємо про проведені заходи!

  15.12.2015 року з метою проведення правоосвітніх заходів в рамках Всеукраїнського тижня права начальник Криворізького міського управління юстиції Стельмах І.В. та начальник відділу взаємодії з суб'єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кожем'яка Н.Є. на базі КЗК "Міська бібліотека для дорослих" м. Кривого Рогу провели зустріч з старшокласниками навчальних закладів м. Кривого Рогу.
    На зустрічі було проведено інформування присутніх про систему та повноваження органів юстиції, онлайн-сервіси Міністерства юстиції України, роботу Центрів із надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок отримання безоплатної первинної, вторинної правової допомоги для найбільш вразливих верств населення та розповсюджено інформаційні листівки.

Комментарии (0)    

Привітання з нагоди відзначення Дня працівників суду!

Шановні працівники судів!
    Колектив Криворізького міського управління юстиції дякує Вам за віддану працю та від щирого серця вітає Вас із професійним святом – Днем працівників суду! Зичимо Вам міцного здоров’я, родинного затишку і достатку, творчої енергії, сил і наснаги у нашій нелегкій справі служіння Закону, нових вагомих здобутків в ім’я правової Української Держави!

Комментарии (0)    

Інформуємо про проведені заходи!

    15.12.2015 року з метою попередження корупційних проявів та поширення знань про антикорупційне законодавство, в рамках Всеукраїнського тижня права начальником Криворізького міського управління юстиції Стельмахом І.В., директором Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрчук О.М. було проведено семінар з керівниками вищих, професійно-технічних закладів м. Кривого Рогу, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України.
    Окремо доповідачами було доведено до відома учасників семінару про стан реформування органів юстиції в частині здійснення передачі на місця повноважень у сфері державної реєстрації бізнесу, прав на нерухомість, запровадження електронних сервісів на порталі Міністерства юстиції України та про пілотні проекти Міністерства юстиції України у сферах реєстрації народження, реєстрації бізнесу, реєстрації нерухомості.
    Учасникам семінару були надані роз`яснення чинного законодавства з питань діяльності органів юстиції та по суті поставлених запитань.


Комментарии (0)    

Інформуємо про проведені заходи!

   11.12.2015 року з метою проведення правоосвітніх заходів в рамках Всеукраїнського тижня права начальник Криворізького міського управління юстиції Стельмах І.В. та начальник відділу з правових питань Криворізького міського управління юстиції Смик Д.Ю. на базі Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 74 Криворізької міської ради Дніпропетровської області взяли участь у міському правовому турнірі старшокласників "Подорож у країну Права".
      У міському правовому турнірі старшокласників взяло участь 15 команд-учасниць навчальних закладів Кривого Рогу. Серед них команди: КГ № 91, КСШ № 74, КЦМЛ, КНВК № 35, КСШ № 70, КПК, КЖЛ, НВК ЦМ, КЗШ № 110, КГ № 95, КЗШ № 121, КЗШ № 94, КЦМГ, КЗШ № 73 та КСШ № 8.
    Турнір проводиться вже не вперше та його основною метою є залучення широкого загалу школярів до участі в правовій освіті, спрямований на організацію змістовного дозвілля школярів та молоді, виховання в них правової свідомості та зміцнення дружніх зв’язків між командами.
     Всі команди представили свої правові знання на досить високому та професійному рівні. Атмосфера була привітною та гармонійною, що забезпечило проведення не тільки цікавого, а й змістовного турніру.

Комментарии (0)