[TITLE]


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 40 41 »

Інформуємо про проведені заходи!

   26.01.2016 року начальник Криворізького міського управління юстиції Стельмах І.В. та заступник начальника Криворізького міського управління юстиції з питань державної реєстрації Горбонос Р.М. провели спільну оперативну нараду з начальниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану, начальником відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та начальником відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців та легалізації громадських формувань Криворізького міського управління юстиції.
   На спільній оперативній нараді були розглянуті підсумки роботи підпорядкованих відділів за 2015 рік, пріорітети діяльності в 2016 році, популяризацію серед громадян онлайн-сервісів Міністерства юстиції України у сферах реєстрації народження, реєстрації бізнесу, реєстрації нерухомості та реформування органів юстиції.

Комментарии (0)    

Поздоровлення з Днем Соборності України!

    Сьогодні ми відзначаємо річницю важливої історичної події в житті нашого народу – проголошення Акта об’єднання Української Народної Республіки із Західноукраїнською Народною Республікою.
    22 січня 1919 року Схід і Захід України подали один одному руку, щоб заявити про здійснення віковічної мрії нашого народу – жити у власній соборній державі. Це був надзвичайно важливий момент української історії. Єднання українських земель, створення власної держави для українців стало реальністю.
    Соборність і свобода – цінності, які впроваджує в життя наш народ протягом усієї своєї історії. Ще з часів Київської Русі вони складали основу української національної ідеї. Це надійний фундамент, на якому будуються міць і велич нашого народу.
   У своєму розвитку Україна пройшла важливі історичні віхи: від прагнення до здобуття національної незалежності до утвердження суверенної держави. Головними завданнями сьогодні є забезпечення взаємоповаги в українському суспільстві та вихід на новий рівень суспільного розвитку. Ми маємо відчувати нашу спільну відповідальність перед нащадками за збереження і зміцнення вільної та єдиної України.
    Колектив Криворізького міського управління юстиції бажає всім відчуття єдності, братерства, прагнення свободи та незборимої віри в щасливе майбутнє нашої країни!

Комментарии (0)    

Інформуємо про проведені заходи!

   21.01.2016 року начальник Криворізького міського управління юстиції Стельмах І.В. та начальник відділу з правових питань Криворізького міського управління юстиції Смик Д.Ю. взяли участь в урочистому відкритті нового приміщення Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Качалова, 2.
   В рамках заходу було наголошено, що робота центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги дасть можливість змінити ставлення до органів юстиції. А органи юстиції зможуть стати органами справедливості для кожного українця, справедливості стосовно кожної людини, яка платить податки, за рахунок яких живе весь державний апарат.
   В заході взяли участь представники засобів масової інформації: ТРК "Рудана", телеканалу "Перший міський".

Комментарии (0)    

Інформуємо про проведені заходи!

21.01.2016 року начальником Криворізького міського управління юстиції Стельмахом І.В. з державними службовцями Криворізького міського управління юстиції було проведено оперативну нараду на тему: "Реальний та потенційний конфлікт інтересів". Заходом було охоплено 14 державних службовців.

Комментарии (0)    

Інформуємо!

Розділ сайту "ВАКАНСІЇ" оновлений актуальною інформацією про вакансії у підпорядкованих відділах Криворізького міського управління юстиції станом на 20.01.2016 року.

ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ

Комментарии (0)    

Інформуємо!

Перший криворізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги змінив свою адресу. Відтепер Центр знаходиться біля зупинки громадського транспорту «Площа Артема» за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Качалова, 2.
Телефони: (056)405-54-04; (098)040-83-70.
Графік роботи: 8.00 до 17.00.
Юрисдикція центру:
Апостолівський район
Криворізький район
місто Жовті Води
П'ятихатський район
Дзержинський район міста Кривий Ріг
Довгинцівський район міста Кривий Ріг
Інгулецький район міста Кривий Ріг
Жовтневий район міста Кривий Ріг.

Комментарии (0)    

Інформуємо про проведені заходи!

12.01.2016 року начальником Криворізького міського управління юстиції Стельмахом І.В. та начальником відділу з правових питань Криворізького міського управління юстиції Смиком Д.Ю. з державними службовцями Тернівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Криворізького міського управління юстиції було проведено семінарське заняття на тему: "Новели антикорупційного законодавства". Заходом було охоплено 7 державних службовців.

Комментарии (0)